VELKOMMEN TIL MANIFEST - en hyldest til lysten!

MANIFEST FETISH CLUB COPENHAGEN
Kun for medlemmer - Dresscode, dansegulv & playrooms. Du inviteres til at deltage...

Velkommen til ManiFest, en hyldest til lysten!
6 - 7 gange om året mødes fetich-folket for at dyrke lækre fantasier, for at flirte, feste og møde venner som nyder det samme! Du inviteres til at være med…

ManiFest er et lystfyldt alternativ til dagligdagens overfladiske seksual dobbeltmoral.

Vi nyder friheden, flirten, hedonismen og extasen, og vi manifesterer os selv, vores sensualitet og inderste fascinationer. Her bliver fantasier om fetichisme, forførelse, rollespil, kønsbytning, kropskunst, exhibitionisme, erotisk dominans,
og utallige andre seksualfantasier til virkelighed.
Vi er en klub for fetichister men vores medlemmer kommer fra mange forskellige seksual-kulturer: Exhibitionister og voyeur'er, swingers, SM-dyrkere, drags, transvestitter, og transseksuelle, goths, bøsser, lesbiske og bisexuelle, techno-ravers, cyberpunks og moderne primitive. Både unge og ældre, nybegyndere og erfarne.

ManiFest har ofte besøg fra udlandet og har
rigtig mange svenske medlemmer.

Alle er velkomne, vi har dog nogle krav :

Alle skal udvise en venlig og respektfuld opførsel, og alle skal overholde vores dresscode.

Ingen kommer ind, hvis de ikke overholder vores dress-code! Og vi elsker, når medlemmerne er kreative med den erotiske påklædning. Jo mere personligt, ekstravagant, og feticheret, des bedre!

Festerne har som regel et tema til inspiration og udfordring, men det skal ikke nødvendigvis følges og dresscoden kan i visse tilfælde være udvidet, hvilket vil fremgå af nyhedsbrevet og hjemmesiden.

ManiFest lægger op til lidenskabelig flirt, offentlig leg og ekstremt begær og mange gæster elsker at flirte, kigge, vise sig frem, og udfolde sig seksuelt. Det er naturligvis helt frivilligt, ligesom det selvfølgelig er ens eget valg om man ønsker andres deltagelse, i eventuel seksuel udfoldelse.

Frihed, lyst, og gensidig respekt er nøgleord i ManiFest!
Manglende overholdelse af regler, skrevne som uskrevne, kan medføre bortvisning fra ManiFest.

ManiFest byder på et pulserende dansegulv, en velassorteret bar, lounge og cafemiljø. Vi har forskellige "legerum" med SM-møbler og spændende indretning der kan benyttes til seksuel aktivitet, samt et darkroom hvor alt kan ske...

Fotografering er ikke tilladt til ManiFest ! Det er for at beskytte medlemmers ønske om diskretion og anonymitet.

Når vi undtagelsesvis fotograferer til hjemmeside eller medier, er det med specielt godkendt fotograf som forstår og respekterer at ingen bliver fotograferet uden først at have givet accept dertil.

Manifest har over 2000 medlemmer.........
Vi håber også at se dig ...?

SexSalonen Interview

Hør SexSalonen
om ManiFest's fortid, nutid og fremtid.

SexSalonen interview

Kalender

 

6. JANUARY 2018
ManiFest Masquerade Ball
Forbrændingen Vognporten 11, Albertslund

ManiFest Social Media

Tilmeld Nyhedbrev